DE CAMPING 

Camping Mesles du Morvan is een kleine camping, er zijn 10 plekken op een terrein van ruim 1 ha. We hebben kampeerplaatsen, eenvoudige huurtenten en een ruime huurcaravan.  Op alle plekken is het uitzicht schitterend.
Het sanitairgebouw bevindt zich in een voormalige schuur en heeft naast ruime douche- en afwasgelegenheid een stamtafel met een boekenkast. De eerste levensbenodigdheden zijn hier ook verkrijgbaar. Brood is 's ochtends om 9 uur beschikbaar op de veranda.
We verzorgen geregeld een table d'hôtes, waarbij we een vegetarisch driegangenmenu verzorgen. In overleg is veganistisch ook mogelijk.
Naast huiswijn hebben we ook een kaart met wijnen op fles en met speciaalbieren.

De foto van de Melkweg is genomen vanaf de camping.

Kampeerplaatsen en huurtenten en -caravan

We hebben ruime kampeerplaatsen (150-200m2), deels verhard en deels op gras. Op het terrein zijn, naast het sanitairgebouw, twee waterpunten. Het terrein is, op enkele lage zonnecellampjes na, onverlicht en het terrein is onverhard. Enkele plaatsen zijn omheind, handig met kleine kinderen en met honden.
Voor mensen met een trekkerstentje, bv mensen die de GR13 lopen, hebben we altijd wel een plekje.

Ons sanitairgebouw zit in de oude schuur en is dus erg ruim. 
De douches zijn voorzien van een mengkraan, wastafel, een plankje, kledinghaken en een stoel. Er is dus alle ruimte om je spullen droog te houden.

Naast afwas- en douchegelegenheid is er ook ruimte om te zitten, bv om een tijdschrift te lezen of een spelletje te doen. Je kunt hier ook boeken lezen uit onze bibliotheek 

Voor mindervaliden is een eigen drempelvrije badkamer beschikbaar, voorzien van een douche en een toilet met steunen en een lage wastafel met spiegel. Tevens staat er een stoel waarop ook gedoucht kan worden.

In het sanitairgebouw staan een wasmachine en -droger en droogrekjes. Er is een vriezer om koelelementen in te vriezen. Ook staan er koelkasten die te huur zijn.  Als het weer wat minder is, hebben hier onze table d'hotes. 

Huurtenten en -caravan

Huurtent Tunnel

Zin in echt kamperen, maar zonder het gesleep met spullen?
Huur dan onze tunneltent, voorzien van:
- een echt bed met nachtkastjes
- een tafel met 2 stoelen
- een lamp 
- een kratje met eenvoudige kook- en    keukenspullen 
Ook te huur: 
keukentextiel, douchehanddoeken en beddengoed (een- of tweepersoons)

Huurtent Esvo

Zin in echt kamperen, maar zonder het gesleep met spullen?
Huur dan onze Esvo-tent, voorzien van:
- een echt bed met nachtkastjes
- een tafel met 2 stoelen
- een lamp 
- een kratje met eenvoudige kook- en    keukenspullen 
Ook te huur: 
keukentextiel, douchehanddoeken en beddengoed (een- of tweepersoons)

Huurcaravan

Voor wie wat meer comfort wil, hebben we ook een caravan te huur. De caravan heeft een zithoek, tweepersoonsbed, keukentje, wastafel en (chemisch) toilet. De ruime voortent heeft een tafel en stoelen en een luifel.
Bed-, bad- en keukentextiel kan bij ons gehuurd worden, maar je kunt dit ook zelf meenemen